UW WEBSITE IN 3 STAPPEN

MAIL VANDAAG NOG: INFO@SITECASE.NL

Gevestigd

ADRES

Een site moet natuurlijk vertellen waar u gevestigd bent en hoe je daar kunt komen. 

Slideshow

SLIDESHOW

Een site met stilstaande beelden en tekst verliest de aandacht, maar teveel bewegende elementen stoort ook. 

Trots

TROTS

Uw site moet één en al trots uitstralen, trots op uw product of trots op uw nieuwe huisvesting...

Beschikbaarheid

Check hier of uw gewenste domeinnaam beschikbaar is en bestel direct uw gewenste naam en pakket !

Mocht u vragen hebben, neem dan even contact met mij op.

Voorbeelden

Om een indruk te geven wat voor website u kunt verwachten heb ik een aantal gemaakte websites voor u geselecteerd waar u een kijkje kunt nemen om een indruk te krijgen.

Het begon allemaal met mijn eigen site, welke ik diverse malen heb veranderd qua style, de huidige look& feel ziet er zo uit:

www.moldauplantsoen11.nl     

 

 

www.keesburgmans.nl            

 

www.bwielektro.nl

                 

 

 

www.marleenachten.nl

 

www.agrokleding.nl

www.caatjescatering.nl

www.debonthlichtenadvies.nl

 

Mogelijkheden

Een website kan vele doeleinden hebben. Voor iedere ondernemer is de invulling van een website een verlengstuk van de onderneming, maar de invulling van dat verlengstuk is voor de één slechts een informatiebron voor klanten, terwijl de ander de omzet uit de website haalt. 

We beginnen dus met de vraag; Wat is uw wens, dus wat moet de website brengen bij de bezoeker ?

Door deze vraag te beantwoorden krijg ik een beeld wat bij u past. Op basis daarvan bepaal ik de vormgeving.

De bezoeker van uw site zal een indruk krijgen van de look en feel die geheel is afgestemd op uw eigen huisstyle. Op die manier zal de bezoeker bij een fysiek bezoek aan uw onderneming al een prettigere binnenkomst hebben door de herkenning. De eerste indruk is via de website ontstaan en daar heeft u zich immers als een professionele partij voorgesteld !

Dan beginnen we met Stap 1...

Het virtuele visitekaartje van uw onderneming

Uw website is het virtuele visitekaartje van uw onderneming.

Belangrijk is dat u dit dan ook de verdiende aandacht geeft. Maar u heeft verstand van uw branche, maar niet van internet.  Geen probleem, dan help ik u toch aan een prachtige website. Naast het ontwerpen kan ik voor u ook de domeinnaam vastleggen en de website hosten.

Hosten is een stukje internet voor u bewaren waar de bezoekers op terecht kunnen en waar dan uw site 'draait'. Het stukje ruimte dat uw site in beslag neemt dat wordt gehuurd. Wanneer u surft over het internet hopt u van de ene server naar de andere server, dat zijn allerlei verschillende computers die verspreid staan over de gehele wereld. En u huurt dus een stukje op een van die computers. Daarnaast is er ook nog het dataverkeer. Wanneer uw site heel goed bezocht gaat worden, kan het zijn dat u uw datalimiet overschrijdt. Dit zal echter meer voorkomen bij websites die dienen als webshops of waar veel is te downloaden. Over het algemeen is bij een informatiesite het dataverkeer niet zo hoog.

 

Stap 1

Stap 1 is het maken en verzamelen van foto's.

Dat klinkt makkelijker dan het is. Stelt u zich eens voor dat u op marktplaats een stoel wenst te kopen en er worden twee exact dezelfde stoelen aangeboden. Echter staat de één afgebeeld in een rommelig huis op een overbelichte foto en de ander met het juiste licht in een nette omgeving, dan kiest u automatisch voor die laatste. En dat is niet altijd bewust ! De foto's dienen van goede kwaliteit te zijn. Zeker omdat voor de website vaak maar een deel van de foto gebruikt wordt en dus inzoomen vaak noodzakelijk is. Als je moet inzoomen bij een foto met lage resolutie, dan wordt het blokkerig en onduidelijk.

Neem dus foto's in de hoogste resolutie. 

Neem meerdere foto's en probeer met verschillende belichting(wel of geen flits), ik ontvang liever 10 foto's van 1 object zodat ik kan kiezen, dan dat ik 1 slechte foto ontvang.

Maak ook foto's van verschillende posities, probeer eens van onderen en van boven te fotograferen.

Indien uw mailprogramma ze niet verzonden krijgt kunt u gebruik maken van www.wetransfer.com om deze met gemak te verzenden.

 

Meer artikelen...

  1. Prijzen
  2. Stap 3
  3. Stap 2
Computer

Computer

Commodore 64: hier begon het mee

Camera

Camera

Een goed oog voor de juiste foto

Creative Director

Creative Director

Kees van Abeelen

01 Eenvoud

Een website voor uw onderneming was nog nooit zo eenvoudig en voordelig !

Bekijk de stappen 1, 2 en 3 en oordeel zelf !

02 Over mij

Tijd voor een hobby heb je niet, maar dat maak je. Fotograferen, creatief bezig zijn en websites maken is dan ook puur een hobby voor mij. Het heeft echter een professionele vorm gekregen.

03 Contact

Moldauplantsoen 11
5152 SP  Drunen

(0416) 36 32 23
info@sitecase.nl